GreenSense.nl - Welkom!

Westlandse Asperges naar BoereGoed

 

U heeft het misschien al gehoord of gelezen: 'Westlandse asperges over naar BoereGoed'.

Wij danken u voor al de gezellige jaren dat u bij ons als klant uw asperges kwam halen.

Wij hebben er vertrouwen in dat we in BoereGoed een goede opvolger hebben gevonden.

Bedankt voor het vertrouwen dat wij van u mochten ontvangen.

Een laatste Westlandse aspergegroet,

Peter, Wim en hun team.

 

 

Persbericht

Westlande asperges wordt voortaan Westlandse asperges van BoereGoed.

BoereGoed heeft de teelt van Westlandse asperges overgenomen.

Peter van der Knaap en Wim van der Hoeven hebben afgelopen week hun handtekening onder het contract gezet.

 

Asperges uit de regio

Het 'witte Westlandse goud' werd al verkocht via de BoereGoed verkooppunten in de regio.

Deze verkooppunten zijn veelal te vinden op plekken waar geen groenteboer (meer) is. Op deze manier kan men toch genieten van verse groeten uit de regio. Voor een overzicht met de verkooppunten kunt u terecht op de site van BoereGoed: www.BoereGoed.nl.

Wim van der Hoeven vertelt: 'Na vele leuke jaren waarin we met plezier geteeld en relaties opgebouwd hebben met onze trouwe klanten, komt dan de vraag: Doorgaan of stoppen?' Uiteindelijk hebben de heren besloten om te stoppen en op zoek te gaan naar een initiatief in de markt dat past bij het product. 'Zo kwamen we al snel bij BoereGoed terecht. De positieve uitstraling in de regio past perfect bij ons product'.

Respect voor het seizoen

De meeste groenten die BoereGoed verkoopt worden geteeld in de eigen BoereGoed kas maar voor de asperges komt er een teeltlocatie bij. Op de huidige teeltlocatie van Westlandse asperges zullen de asperges geteeld blijven worden. De Westlandse asperges werden voorheen verkocht aan de Oudecampsweg in de Lier maar gaan in het nieuwe seizoen worden verkocht bij de BoereGoed verkooppunten. 'Als BoereGoed hebben we altijd respect voor het teeltseizoen en dus helemaal voor dit echte seizoenproduct' vertelt Bart Triemstra. De ervaren aspergetelers blijven verbonden aan BoereGoed zodat de teeltgeheimen van Westlande asperges niet verloren gaan.

 

Westlandse asperges van BoereGoed

Vanaf volgend jaar Maart kunnen de aspergeliefhebbers terecht bij BoereGoed om van dit ambachtelijke seizoen- en streekproduct te genieten. BoereGoed zal er voor zorgen dat de klanten net zo hartelijk zal worden ontvangen als men gewend was bij Westlandse asperges.

 

Buurtbrief

Om het nieuws van de BoereGoed te volgen kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief via info@boeregoed.nl of kan men de Facebook pagina www.facebook.com/Boeregoed volgen.